En suosittele heikkohermoisille...

  

 

Hideki käveli tiellä. Hänen edessään avautui kaunis näkymä. Pienessä metsikössä häämötti mökki, sinne hän oli menossa.

Hän astui pelottomasti mökkiin, ja käveli ympäriinsä samalla tutkien paikkaa. Mökki oli pimeä, eikä Hideki nähnyt melkein mitään. Hän katsoi lattiaan. Kivinen, tumma lattia...

Lattiaan oli piirretty kahden ihmisen muodot. Toinen oli iso, toinen selvästi pienempi, - lapsi. Hideki katsoi niitä, ja kyynel vierähti hänen poskelleen. "Ei."

Hän otti tupakan askista, ja sytytti sen. Hän puhalsi sauhut raskaasti ulos, ja istuutui tuoliin. Kaikki tuntui menetetyltä, ja hän nousi kiertelemään taas mökkiä. Hän kosketti kalenteria, ja merkitsi kymmenennen päivän. Hän painoi tupakan siihen, ja katseli, kun tuhka tippui lattialle.

Hän poltti jo toista savukettaan. Pieni mökki täyttyi savusta, ja Hidekin oli pakko köhiä. Pian kaikki olisi ohi, ei tarvitsisi muistaa...

Toketeshimau ito o mitsume, monji ni dekinai hidari te desu

Hän asetti kätensä poydälle, ja karisti savukkeesta jo poltetut osat pois. Hän otti käteensä mukanaan tuomansa kanisterin.

Hän avasi kanisterin, ja haistoi, - bensaa. Hideki kasteli mökkiä tuolla kamalan hajuisella aineella. Mutta pian kaikki olisi ohi. Hän pääsisi pois tästä maailmasta, rakkaidensa luo.

Chi o nagasu tabi ni ikitere riyuu

Hideki poltti edelleen savuketta, ja nosti sen huulilleen. Hän hengähti, ja puhalsi savut ulos. Hän heitti vielä loput bensat seinille.

miidasu kotoba ga azayakade

Sitten hän karisti tupakkansa vielä hieman palavat tuhkat bensaan. Bensa syttyi salamannopeasti palamaan, ja Hideki jäi tulen keskelle. Kaikki olisi pian ohi, hän hoki mielessään.

Te no naka ni wa aisuru beki hito sae mo, hanabanashiku chitte

"It's The Final..." Hideki huokaisi viimeisen kerran.

Tuskaisat huudot täyttivät pienen mökin, ja Hideki jäi liekkien alle. Hän lyyhistyi, kaikki oli menetetty. Paluuta ei ollut.

Pieni mökki paloi, ja osa katosta romahti. Ovi syttyi palamaan, ja hetken kuluttua räsähti alas.

Naze ni waraenai esa to naru?

Fukaki gogu no kokoro ketsushite modore wa shinai

Hideki ajatteli hetkeä, jolloin merkitsi kalenterin kymmenennen päivän. Miten monta turhaa asiaa hän oli elämässään tehnyt? Mitä hän oli tehnyt menettääkseen kaiken? Miksi kukaan ei enää luottanut häneen?

So I can't live, so I can't live

Hidekin vaatteet olivat palaneet. Hänen kätensä, jalkansa, hiuksensa... pian hänestä ei olisi jäljellä enää mitään.

Ikiteru atashi sae motomerarenai uta

"Let's put an end... The Final.

Liekit sammuivat, jäljellä ei ollut enää muuta, vain kasa palanutta puuta... ja tupakka.